Kuyucak İlkokulu

Vizyon: 1. İşbirliği ve dayanışma içindeyiz. 2. Hepimiz her gün daha iyiye,daha güzele ulaşmak için çalışırız. 3. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna inanıyoruz. 4. Biz, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Misyon: 1. Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek 2. Ülkemiz için, çağdaş yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek. 3. Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek 4. Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek 5. Özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlamak

Başarılar: 2015-MASAL ANLATMA YARIŞMASI İlçe altıncılığı;2015-BİLGİ YARIŞMASI İlçe ikinciliği;2015-KAYMAKAMLIK Başarı Belgesi;2016-BİLGİ YARIŞMASI İlçe altıncılığı;2017-İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İlçe birinciliği;2017-BİLGİ YARIŞMASI İlçe dördüncülüğü;2017-RESİM YARIŞMASI İlçe birinciliği

Saatler: 08.30-14.10
Isınma: SOBA(Odun-Kömür)
Servis Bilgisi: Öğretmenler Kars´ta servisle gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2 öğretmen 17 öğrenci bulunmaktadır. 1 Anasınıfı ve Birleştirilmiş 4 sınıf eğitim verilmektedir.

WEB - https://kuyucakio36.meb.k12.tr

Adres - KUYUCUK KÖYÜ KUYUCUK KÜME EVLERİ NO: 137 ARPAÇAY / KARS

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(Tam Gün Gündüzlü)

Yerleşim Yeri - Kuyucuk Köyü/Arpaçay/Kars

Adres - KUYUCUK KÖYÜ KUYUCUK KÜME EVLERİ NO: 137 ARPAÇAY / KARS

Ulaşım Kars´a haftada 6 gün boyunca saat 07.30´da ulaşım vardır.Ulaşım karayolu ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezine 18 km uzaklıkta;İle ise 40 km uzaklıkta bulunmaktadır.